Ha kitöltöd az alábbi mezőket, akkor időben fogsz tudni az aktuális programjaimról.

Vezetéknév: Keresztnév: E-mail cím:

le cri sauté
ket_vidam_gyerek.png

Színjátszókör

 2019-2020 tanévben nincs színjátszókör költözés miatt. A foglalkozások a Hűvősvölgyben fognak folytatódni (második kerület).

2018 Szeptembertől a Tátra utcában : szerdánként 17.30 órakor, 60 perc, 2200 forint

Célom, hogy a gyerekek a szokásos tanulási közegből kizökkenjenek, és játszva saját magukat kipróbálják rögtönzések, csoportos és egyéni játékok keresztül. Lehet félénk is lenni, és nézni, semmi sem kötelező! Nagyon figyelek a csoport kohéziójára, a harmonikus együttlét szabályaira amire együtt "jövünk rá".

  

Ha nem tudsz még franciául, akkor a színjátszókör kiválóan egésziti ki a francia nyelvórákat.

  

Különböző játékok és testgyakorlatok segítenek megszabadulni a nyelvtanulást fékező gátlásoktól, és ezáltal a gyerekek gyorsan haladnak a francia nyelvértésben, a pontos beszéd és a szép kiejtés elsajátításában.

 

 

harom_gyerek.png Ha tudsz már franciául : 

 

Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy gyakorold francia nyelvtudásodat és hogy felfedezd a benned lévő rejtett alkotó képeségeidet!

 

 Hogyan zajlanak a foglalkozások?

Hogy kiemeljük a mindennapok történései közül a színházi együttlétet, bevezető és levezető gyakorlatokat végzünk. Bemelegítéssel kezdődik az óra, ami arra szolgál, hogy a szellemi és a testi készenlétet biztosítsa. Majd olyan dinamizáló tevékenységek következnek, melyek a csoporton belüli kapcsolatok kialakulását erősítik. Ezáltal a csoport tagjai között biztonságot adó, autentikus, őszinte légkör jöhet létre. Ezt követően a térben való mozgásra, a hang és a tekintet tudatos irányítására vonatkozó, továbbá légzési gyakorlatok segítségével tanulunk meg jobban összpontosítani és nagyobb szellemi rugalmasságra szert tenni. Az improvizációs gyakorlatok egyre nagyobb szerepet kapnak. A színházi óra kellemes relaxációval zárul, mely pihentető jellege mellett a képzeletvilágot is gazdagítja.

 

Egy francia nyelvű előadást is előkészíthetünk, melyben a résztvevők maguk választhatják meg szerepüket a rendező segítségével.

harom_gyerek2.png2010 májusi foglalkozást is megnézhetsz!

le cri sauté

le cri sautéle caillou játék rajzonle jeu des humeurs/ milyen kedved van?le courant passe/ megy az áramle balancieravant le spectacle/előadás előttkövetjük az utazó galambot8. kép - Színjátszókör9. kép - Színjátszókör10. kép - Színjátszókör
Francitanulás Színjátszókör Meseóra Nyári Tábor Francia séta a városban

 

lablec.png

 

Karády Estelle: karadest@gmail.com - 06-20-373-9185.

Az összes foglalkozásokat Újlipótvárosban a Tátra utcában a Margit híd pesti hídfőjénél tartom.

footer_bottom.gif

franciatanulás gyerekeknek, francia nyelvtanulás óvodásoknak, iskolásoknak, franciatanár ovisoknak, franciául beszélni gyerekbarát francia színjátszókör gyerekeknek, színjátszás franciául, játékos francia nyelvű foglalkozás ingyenes francia meseóra, francia mesedélután, baba francia, francia nyelv kisbabának, nyelvtanulás babának francia tábor, francia nyári tábor gyerekeknek, ovisoknak, iskolásoknak francia nyelvi tábor

 

Honlapkészítés: honlapkészítés