Ha kitöltöd az alábbi mezőket, akkor időben fogsz tudni az aktuális programjaimról.

Vezetéknév: Keresztnév: E-mail cím:

un, deux, trois soleil játék!

A 2016-2017 tanévben előreláthatólag nem lesznek francia szombatok!

      

Francia szombatok :


A táborok hangulatára emlékeztetve a francia szombatok egy hatalmas lökést jelentenek a gyerekek számára a francia nyelvhez való kötödése illetve annak a megközelítése/elsajátítása/megtartása szempontjából, egy oldott és vidám hangulatban. 5-12 éves gyerekek jelentkezését várom, de ha valaki szeret közösségbe  járni (és viselkedni..) fiatalabb illetve idősebb gyerekkel is örömmel foglalkozom.

Egy komplex mese foglalkozásra hívom a gyerekeket, ahól van mesélés, képzeletjáték, sok mozgásos és drámajellegű játék és a végén relaxáció! Egy rendkivül inspiráló mesepedagógiai képzésen vettem részt nemrég Bajzáth Máriánal, Boldizsár Ildikónál és Pápes Évánál, és szeretném szombaton megosztani a gyerekekkel mindazt amivel meggazdagodtam!

 

A csoportok elosztása (=melyik csoport mikor kezd) módosulhat igény szerint! Kérem, irják meg nyugodtan igényüket, lehetőségeiket!

 

-franciául beszélő illetve nagyon jól értő gyerekek számára szeretném kinálni, akik visszajöttek francia nyelv területről és szeretnének szinten tartani beszédkézségüget. 

10.35 órától, 60 perc : 2200 forint

 

- franciául tanulóknak akik csak hozzám jönnek ekkor, illetve akik hozzám jönnek kedden és olyanoknak is, akik a héten más módon is találkoznak a francia nyelvel : ez a szombati találkozás egy plusz élményt nyujt nekik.

Jelenleg nincs csoport.

5-8 éves gyerekeknek : 60 perc, 2200 forint

9-12 éves gyerekeknek : 60 perc : 2200 forint


A mesepedagógiai francia szombatok tartalma (franciául tudóknak) :
 
mesére ráhangoló térbeli és dráma játékok
képzelet játék csendben
mese olvasás
meséhez kötődő kérdések/válaszok/nehéz szókincs megfejtése
meséhez fűzödött játékok
relaxáció (meséhez van köze)

 

Helyszín : Budapest, 1136 : a Tátra utca elején, a Szent István körút közelében.


Jelentkezésüket, esetleges észrevételüket várom!

un, deux, trois soleil játék!

un, deux, trois soleil játék!A table! Uzsonàzunk.Aktívan részt veszekGyorsan, megtalálni a kártyát!Keresem..Nézzük csak..kártyajátékmesélek..
Francitanulás Színjátszókör Meseóra Nyári Tábor Francia séta a városban

 

lablec.png

 

Karády Estelle: karadest@gmail.com - 06-20-373-9185.

Az összes foglalkozásokat Újlipótvárosban a Tátra utcában a Margit híd pesti hídfőjénél tartom.

footer_bottom.gif

franciatanulás gyerekeknek, francia nyelvtanulás óvodásoknak, iskolásoknak, franciatanár ovisoknak, franciául beszélni gyerekbarát francia színjátszókör gyerekeknek, színjátszás franciául, játékos francia nyelvű foglalkozás ingyenes francia meseóra, francia mesedélután, baba francia, francia nyelv kisbabának, nyelvtanulás babának francia tábor, francia nyári tábor gyerekeknek, ovisoknak, iskolásoknak francia nyelvi tábor

 

Honlapkészítés: honlapkészítés